Goedevoornemens volhouden?

Gratis e-book met vijf van onze beste tips om van jouw voornemens een succes te maken.


Download
e-book »

Kieskeurige eter? Gratis e-book!

Met tips om van jouw kind (2 tot en met 10 jaar) een goede eter te maken.


Download
e-book »

Wandel je mee in Voorburg?

vrijdag 14 mei 2021

Omdat we geloven dat wandelen een goed medicijn is doen wij als praktijk mee aan de Nationale Diabetes Challenge team Voorburg. Dit betekent dat wij vanaf woensdag 19 mei elke week samen met een groep deelnemers wandelen in de buurt. Wij nodigen je uit om met ons mee te wandelen!

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?
De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een 16 tot 20 weken durend wandelevenement van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor je gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen!

Wanneer gaan we wandelen?
Op 19 mei start de eerste wandeling, en we wandelen tussen 16:00 en 17:00 uur. We houden rekening met jouw wandelniveau. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Ieder jaar staat de laatste week van september in het teken van de afsluiting van de NDC. Dit jaar zullen we de NDC wederom feestelijk afsluiten. Afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen zullen we een keuze maken om dat landelijk, lokaal of individueel (digitaal) te doen en kiezen we ook het moment waarop we dat doen.

Meer weten?
We hopen dat u met ons mee wandelt. We begrijpen het alsje nog vragen hebt over de Nationale Diabetes Challenge en staan klaar om deze vragen te beantwoorden.

Wandel jij met ons mee? Meld je aan via www.nationalediabeteschallenge.nl/teamvoorburg

Na aanmelding ontvang je uiteraard meer informatie over onder andere de startlocatie.Meer berichten