Goedevoornemens volhouden?

Gratis e-book met vijf van onze beste tips om van jouw voornemens een succes te maken.


Download
e-book »

Kieskeurige eter? Gratis e-book!

Met tips om van jouw kind (2 tot en met 10 jaar) een goede eter te maken.


Download
e-book »

Verwijzers

Hier vind je als verwijzer meer informatie over hoe te verwijzen naar Prima Voeding. Dit kan online via Zorgdomein of op papier via onderstaande verwijsbrief.

 

Via Zorgdomein

Via Zorgdomein zijn wij te vinden in zorgproduct diëtetiek en kinderdiëtetiek onder Diëtistenpraktijk Prima Voeding. Onze hoofdlocatie is vermeld, maar wij maken een afspraak op de locatie naar keuze van degene die naar ons verwezen is. Ook bieden wij huisbezoeken, online of telefonische consulten aan en wij hebben een avondspreekuur tot 21 uur.

 

Verwijsbrief op papier

Als huisarts, tandarts of specialist kan je verwijzen naar Prima Voeding. Hiervoor kan je een eigen verwijsbrief schrijven of hieronder de verwijsbrief van Prima Voeding downloaden. Zo weet je zeker dat de diëtist alle gegevens heeft die belangrijk zijn voor de begeleiding van jouw patiënt. Op de verwijsbrief staan ook de contactgegevens van Prima Voeding, zo maakt iedereen makkelijk een afspraak.

Ben je een andere zorgverlener? Het is ook dan mogelijk om je klanten naar ons te verwijzen voor begeleiding. Door de directe toegang van de diëtist kan de klant ook zonder verwijsbrief terecht. In sommige gevallen wordt dit dan ook vergoed door de zorgverzekeraar. In andere gevallen moet de klant zelf de kosten betalen.

Download hier de verwijsbrief van Prima Voeding.