Goedevoornemens volhouden?

Gratis e-book met vijf van onze beste tips om van jouw voornemens een succes te maken.


Download
e-book »

Kieskeurige eter? Gratis e-book!

Met tips om van jouw kind (2 tot en met 10 jaar) een goede eter te maken.


Download
e-book »

Klantervaringen Junior

Hieronder lees je klantervaringen voor Prima Voeding Junior:

Ouder van een 12 jarige zoon met voedselintolerantie:
We hebben voor nu een duidelijk beeld, goed dat we contact met jou hadden.
Begeleiding fijn ervaren en duidelijk, we hebben er baat bij gehad en stappenplan was fijn. Fijn om niet te moeten zoeken via internet, begeleiding door een professional was fijn.
Op afstand en telefonisch vond ik toch heel fijn, boven verwachting. Bedankt voor alles.

Een anonieme reactie via ons klanttevredenheidonderzoek:
Gelukkig totaal geen last gehad van gejaagdheid binnen het gesprek. Je komt voor een
afgesproken tijdstip, maar als het uitloopt geen probleem. De dietist dacht goed mee,
en stelde al eerste de vragen aan het kind en liet later ook mij (de ouder) hier op
reageren en gaf hier ook genoeg tijd voor.

Rianne, moeder van 4 jarige zoon:
Ik heb de ervaring bij de eetproblemen van onze kritisch etende zoon als superfijn ervaren. De intake was uitgebreid. Het was fijn om ons verhaal te kunnen doen. Je hebt ons goede handvaten gegeven. We vonden je een rustige en begripvolle diëtist en we kregen zeker niet het gevoel dat je ons verhaal raar vond. Nu moeten we vooral consequent en geduldig blijven.

Lisette, moeder van Isa 19 maanden:
Mijn man en ik zijn zeer blij met jouw adviezen. Onze selectief etende kleine meid van 19 maanden is in een maand alweer 1 kilo gegroeid. Dankzij jouw adviezen voelde ik mij zekerder in mijn aanpak om van haar een gezellige eter te maken die aan tafel geniet.De eerste adviezen van meer kleine aanpassingen in haar dagelijkse calorie-inname hadden snel effect in haar gewicht en energie. Nu eet ze elke week weer meer nieuwe dingen. Ook jouw recept van de courgettetaart viel zeer in de smaak. Ze eet steeds meer met de pot mee.
Mijn zoon van 3,5 jaar was al een goede eter, maar in zijn koppige peuterfase wilde hij even niets nieuws meer proberen. Jouw tips werken ook voor hem heel goed. Steeds meer nieuwe dingen verkent hij. De droom van een moeder die zelf van lekker koken en genietende gasten houdt komt uit. Ik wil je nogmaals bedanken voor jouw luisterend oor, jouw kundige adviezen, ook als moeder met ervaring met kids en het meegeven van het cadeau van goede voeding acceptatie bij mijn wispelturige kleine etertje. Voeding is toch wel eerste levensbehoefte voor een mens. Gelukkig kunnen we Isa nu de variatie in goede voeding meegeven en haar gezondheid verbeteren en ondersteunen. 
Wellicht nog eens tot ziens voor als we zelf nog eens voedingsadvies wensen in te winnen.

Laura, voedingscheck per e-mail:
Ik heb een voedingscheck gehad voor mijn 7 maand oude baby. De reden dat ik dat wilde is omdat hij erg hongerig blijft naar de fles ondanks het vaste voedsel. Liesbeth heeft mij een beter beeld gegeven over wat een baby mag en kan eten op deze leeftijd. Daar twijfelde ik over omdat ik niet wil dat hij te dik wordt. Afgelopen week heb ik wat dingen van de lijst geprobeerd en merk dat hij verzadigder is. Ik vond de communicatie per email snel en duidelijk. Zeker de moeite waard mocht ik in de toekomst advies nodig hebben.