Goedevoornemens volhouden?

Gratis e-book met vijf van onze beste tips om van jouw voornemens een succes te maken.


Download
e-book »

Kieskeurige eter? Gratis e-book!

Met tips om van jouw kind (2 tot en met 10 jaar) een goede eter te maken.


Download
e-book »

Ondervoeding tijdens of na Coronavirus

Het Coronavirus heeft een grote impact op ons allemaal. Maar zeker voor degenen onder ons die fikse klachten hebben ondervonden en wellicht zelfs in het ziekenhuis behandeld zijn. We zien nu al veel patiënten die in een slechte voedingstoestand naar huis gaan of thuis zitten door het doormaken van het Coronavirus. Zij zijn vaak te snel afgevallen in een korte tijd door niet of nauwelijks kunnen eten.

Als diëtisten met ervaring op het gebied van ondervoeding, bij zowel volwassenen als kinderen kunnen wij snel schakelen om de juiste voedingszorg in te zetten om weer zo snel als mogelijk aan te sterken. Wij werken daarmee samen met diëtisten uit de ziekenhuizen in onze regio. Indien een behandeling in het ziekenhuis door een diëtist is ingezet, dan zullen wij deze voortzetten en regelmatig evalueren.

Doordat wij momenteel (in ieder geval tot 28 april 2020) al onze consulten via telefoon of beeldbellen doen kunnen wij snel een intake inplannen om te kijken wat we voor u kunnen doen en indien nodig ook meteen medische voeding aanvragen. Een intake kan momenteel altijd binnen 3 werkdagen plaatsvinden. Al onze diëtisten kunnen hierbij begeleiden en indien nodig overleggen wij met elkaar wat de beste oplossing voor u kan zijn om zo snel mogelijk aan te sterken.

Wilt u een afspraak maken bij één van onze diëtisten? Neem dan contact met ons op.