Goedevoornemens volhouden?

Gratis e-book met vijf van onze beste tips om van jouw voornemens een succes te maken.


Download
e-book »

Kieskeurige eter? Gratis e-book!

Met tips om van jouw kind (2 tot en met 10 jaar) een goede eter te maken.


Download
e-book »

Werkwijze Prima Voeding

Bij een diëtist denken veel mensen aan afvallen, maar een diëtist doet veel meer. Een diëtist is er voor zowel mensen met een aandoening of overgewicht als voor gezonde mensen die informatie willen over gezonde voeding en leefstijl.

Iedere dag maken we keuzes over wat we eten en drinken en als diëtist helpen wij je om betere of andere keuzes te maken. We willen graag de mogelijkheden laten zien, die er zijn met voeding en verandering in leefstijl. Of het nu gaat om gezond eten met het hele gezin, koemelkallergie of zwangerschapsdiabetes.

Omdat we het belangrijk vinden dat je voedings- en/of dieetadvies krijgt op de manier die bij je past, hebben we een groot aanbod aan mogelijkheden om begeleiding te krijgen bij Prima Voeding. Bijvoorbeeld in de vorm van een workshop, begeleiding op het spreekuur, begeleiding per e-mail of skype of in de regio Haaglanden, op medische indicatie bij je thuis.


Wij geven tijdens de begeleiding een advies op maat, waarbij we niet alleen kijken naar de voeding, maar ook naar de leefstijl. Op deze manier kan je meteen praktisch aan de slag.

Bij Prima Voeding begeleiden we alle doelgroepen. Daarnaast hebben we ons ook specifiek geschoold in voedingsadviezen voor zwangeren, kinderen (met speciaal op woensdagmiddag spreekuren), kinderen en volwassenen met voedselovergevoeligheid, mondgezondheid en ondervoeding