Goedevoornemens volhouden?

Gratis e-book met vijf van onze beste tips om van jouw voornemens een succes te maken.


Download
e-book »

Kieskeurige eter? Gratis e-book!

Met tips om van jouw kind (2 tot en met 10 jaar) een goede eter te maken.


Download
e-book »

Tarieven/Vergoeding

Vergoeding door zorgverzekeraar

In 2021 heb je recht op 3 uur dieetadvisering (gemiddeld 5-6 consulten) vanuit de basisverzekering. Houd hierbij rekening met het jaarlijkse, verplichte eigen risico.
Consulten voor klanten verwezen voor Diabetes, COPD of hart- en vaatziekten vallen niet onder het verplichte eigen risico.
Kinderen tot 18 jaar hebben geen verplicht eigen risico.
Volwassenen en kinderen met een gemeentepolis Den Haag hebben geen verplicht eigen risico.

Naast vergoeding vanuit de basisverzekering kan het zijn dat je een extra vergoeding ontvangt vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg hiervoor de polis of klik hier voor informatie over de vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

Prima Voeding heeft een contract met alle zorgverzekeraars.

Voor begeleiding bij Diabetes, COPD en hart- en vaatziekten is een contract afgesloten met ELZHA. Als er een verwijzing is van een van de huisartsen aangesloten bij ELZHA dan worden de consulten bij ELZHA gedeclareerd. Deze consulten vallen niet onder het eigen risico.


 

Directe toegankelijkheid diëtist

De diëtist is direct toegankelijk. Je hebt geen verwijzing meer nodig van je (huis)arts voor de diëtist. Vaak is het echter wel handig om een verwijsbrief te hebben.
 

De diëtisten van Prima Voeding zijn gecertificeerd om klanten via de directe toegang te screenen en te behandelen.

 

Tarieven

Klik hier voor de tarieven die Prima Voeding hanteert als de consulten zelf betaald moeten worden, je een consult hebt gemist zonder af te zeggen of je liever zelf je consult betaald dan dat de factuur naar de zorgverzekeraar gaat.

 

Wegen op bio impedantie weegschaal

Indien je een weging op onze bio impedantie weegschaal wil (vetmassa, spiersmassa en vocht o.a.), dan betaal je € 20,00 voor 1 weging en uitleg en advies van onze diëtist. (Dit is als je geen begeleiding hebt of wil van ons)

Wil je geregeld wegen op onze weegschaal, maar geen begeleiding, ook dat kan, dan betaal je € 7,50 per keer (na de eerste weging) en koop je een strippenkaart voor 3, 6 of 9 keer. Je plant dan samen met de diëtist die de eerste weging doet je vervolgafspraken in. De eerste weging kost je dan € 15,00 inclusief uitleg over de weging en advies.
Je krijgt altijd de uitslag van de weging via de e-mail thuisgestuurd.

 

Workshops

Hieronder vind je de tarieven voor de verschillende workshops die Prima Voeding aanbiedt. Alle pakketten en workshops dienen vooraf betaald te worden. Je ontvangt hiervoor een factuur. In de pakketten kan je kiezen uit meerdere vormen van begeleiding. De workshops worden altijd bij je thuis gegeven.

Klik hier voor de individuele workshop Gezond gezin.

Klik hier voor de individuele supermarktrondleiding.

Een workshop op maat daarvoor rekenen we € 70,00 (excl btw) per uur voor de uitvoering. De voorbereidingstijd wordt apart berekend. Vraag een offerte op maat op via info@primavoeding.nl