Goedevoornemens volhouden?

Gratis e-book met vijf van onze beste tips om van jouw voornemens een succes te maken.


Download
e-book »

Kieskeurige eter? Gratis e-book!

Met tips om van jouw kind (2 tot en met 10 jaar) een goede eter te maken.


Download
e-book »

Praktische info Junior

Contact

Diëtistenpraktijk Prima Voeding Junior

E: info@primavoeding.nl

T: 06-43577459

De praktijk is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8 en 17 uur.

 

Afspraak maken of afzeggen?

Wil je een afspraak maken of afzeggen? Dit kan 24 uur per dag per e-mail of telefonisch op werkdagen tussen 8 en 17 uur.

E: info@primavoeding.nl 
(Geef in de e-mail ook aan op welke locatie je een afspraak wil maken)

T: 06-43577459

 

Locaties

Wij hebben op al onze locaties een kinderdiëtist. We hebben woensdagmiddag spreekuren, maar ook op alle andere dagen van de week voldoende mogelijkheden voor afspraken met kinderen na schooltijd. Daarnaast hebben wij op onze locatie aan de Raadhuisstraat in Voorburg spreekuur op woensdag tot 19 uur en op donderdag tot 21 uur.

Wil je weten op welke locaties je terecht kan? Klik dan hier.

 

Vergoeding en tarieven

In 2019 heb je recht op 3 uur dieetadvisering (gemiddeld 6 consulten) vanuit de basisverzekering.
Kinderen tot 18 jaar hebben geen verplicht eigen risico.

Naast vergoeding vanuit de basisverzekering kan het zijn dat je een extra vergoeding ontvangt vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg hiervoor de polis of klik hier voor informatie over de vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

Prima Voeding Junior heeft een contract met alle zorgverzekeraars.

Klik hier voor de tarieven die Prima Voeding Junior hanteert als de consulten zelf betaald moeten worden, je een consult hebt gemist zonder af te zeggen of je liever zelf je consult betaald dan dat de factuur naar de zorgverzekeraar gaat. Voor kinderen zal het zelden het geval zijn dat je zelf betaald, tenzij je meer zorg nodig hebt, dan vergoed wordt. De kinderdiëtist stelt je daar vooraf van op de hoogte.

 

Directe toegankelijkheid kinderdiëtist

De kinderdiëtist is direct toegankelijk. Je hebt geen verwijzing meer nodig van je (huis)arts voor de kinderdiëtist. Echter, niet alle zorgverzekeraars vergoeden deze consulten, informeer daarom bij de zorgverzekeraar naar de voorwaarden. Vraag eventueel een verwijsbrief aan via de (huis)arts of tandarts.
 

De kinderdiëtisten van Prima Voeding Junior zijn gecertificeerd om klanten via de directe toegang te screenen en te behandelen.

 

Training en advies

De kinderdiëtisten van Prima Voeding Junior geven ook geregeld workshops en voorlichtingen. Wil je daar meer over weten, klik dan hier.

Ook verzorgen wij workshops voor bijvoorbeeld scholen, kinderdagverblijven, ouderavonden, koffie ochtenden enz.
Dit kan allerlei onderwerpen hebben, zoals gezonde voeding, suikerklontjesles, gezonde traktaties. We maken een workshop op maat.

Wil je daar meer over weten? Neem dan contact op met Liesbeth via liesbethsmit@primavoeding.nl.

 

Folder Voeding en mondgezondheid bestellen

De kinderdiëtisten van Prima Voeding Junior hebben een folder ontwikkeld over voeding en mondgezondheid voor kinderen van 2-11 jaar. Je kan deze bestellen voor je kind, maar ook voor je tandarts- of diëtistenpraktijk. Klik hier voor meer informatie.

 

Diversen

Hier vind je de voorwaarden, privacyverklaring en wat je nodig hebt bij de intake bij Prima Voeding Junior.

 

Disclaimer: Prima Voeding Junior is een onderdeel van Diëtistenpraktijk Prima Voeding. Daarom worden er ook materialen gebruikt van Prima Voeding.